Wouter

Wouter

Hallo ik ben Wouter, ik ben een webdesigner. Mijn kracht zit in de goede combinatie tussen UI / UX design en front-end development.

Mijn passie voor webdesign(digital design) gaat uit naar het ontwerpen van creatieve intuïtieve interfaces voor websites en applicaties. Ik geniet er van om de gemaakte ontwerpen door te ontwikkelen naar werkende websites. En nee, Ik ben niet bang voor een beetje print!

Ik gedij het best in een creatieve no TL-Licht zone

Designer

Als designer

Een goed design, is net zo goed als het verhaal

In mijn ogen is het ontwerp onderdeel van het verhaal, zelfs met de knoppen van een user interface wil je iets communiceren. Het is niet het jasje om de tekst en afbeeldingen, maar voegt juist wat toe aan de beleving.

Voor mij als designer zijn de programma's de tools die me helpen om te ontwerpen. Van een eerste schets in een molskine boekje naar een volledig uitgewerkte interface in Sketch.

Moleskine
Moleskine
Moleskine
Moleskine
Developer

Als developer

Code schrijven moet net zo precies als het ontwerp

Het bouwen van een website, moet met dezelfde precisie en liefde als het ontwerp gemaakt is. Ik denk zorgvuldig na over welke frameworks ik gebruik. Soms zijn de frameworks meer een hinder dan een uitkomst.

Zeg nou eerlijk, vaak zie je door de meters Bootstrap je eigen stylesheet ook niet meer?

Dit zijn de technieken die ik gebruik als Front-end developer, natuurlijk zijn er heel veel frameworks maar ik kies nauwkeurig wat het verschil maakt!

Moleskine
Moleskine
Moleskine
Moleskine
Contactformulier
Curriculum Vitae

Laten we een avontuur beginnen!

Bevallen de projecten die je ziet? Zeg dan hallo en laat een bericht achter in het formulier. Wie weet, gaan wij samen hele mooie dingen maken!

Studio Loo

Bank NL43 ABNA 0455476187

KVK 61669865

BTW 209188236

Expierence

Front end Designer

Xolphin SSL Certificaten

December 2014 - heden

Webdesigner

JK Webdesign

Juni 2012 - Sep 2014

Education

Interactive Media Design

Royal Academy of Art

2013 - 2014

Interactief vormgeven

Mediacollege Amsterdam

2009 - 2013

Naar boven

©2017 Wouter Borst. All Rights Reserved.